Garagedeur, garagedeuren, Novoferm, Ravenstein
Garagedeur, garagedeuren, Novoferm, Ravenstein
Garagedeur, garagedeuren, Novoferm, Ravenstein

Garagedeuren met 10 jaar fabrieksgarantie

De Novoferm-deur is mooi, sterk, robuust
en bundelt stijl en betrouwbaarheid.

Meer weten?

Garagedeuren en Openslaande deuren

Ga voor 'n Novoferm-deur bij BASK Garagedeuren nabij Nijmegen

Waar gebruikt u uw garage voor? Is dat bijvoorbeeld als opbergruimte, als klusruimte of voor de berging van uw auto? Voor iedere garage hebben wij een passende deur. Zo heeft u onder meer de keuze uit diverse sectionaaldeuren, kanteldeuren, openslaande garagedeuren en de Novorol. Op deze pagina leest u meer over de verschillende soorten garagedeuren, al dan niet met loopdeur. Wilt u meer weten? Neem  vrijblijvend contact op en laat u informeren door BASK Garagedeuren. 

Garagedeuren:

BASK Garagedeuren

Sectionaaldeur / roldeur

Een sectionaaldeur is heel veilig en neemt weinig ruimte in. Dit type garagedeur bestaat uit losse secties (panelen) die door scharnieren met elkaar verbonden zijn. De deur rolt via de rails in de kozijnen omhoog en langs het plafond de garage in. Doordat de deur naar boven rolt en niet naar binnen of buiten opengaat zoals een standaard deur, wordt er met deze deur veel ruimte bespaard. De sectionaaldeur is zeer eenvoudig te openen. Hij heeft geen delen die uitsteken, waardoor u de volledige garageopening kunt gebruiken.

BASK Garagedeuren

Zijwaartse sectionaaldeur

De zijwaartse sectionaaldeur is een schuifdeur en beslaat een zijwand in de garage. De deur hangt aan rails die gemonteerd zijn boven de deur. Van onderen loopt de deur ook in een rails. U schuift de deur – naar links of naar rechts – met een bocht langs de zijmuur naar achteren. De zijwaartse sectionaaldeur is voorzien van een geïntegreerde loopdeur, zodat de schuifdeur niet altijd bedient hoef te worden. 

Novoferm garagedeur

DuoPort / openslaande deuren

De Duoport is een geïsoleerde dubbele garagedeur met naar buiten openslaande deuren. De deur heeft twee vleugels van gelijke breedte. Eén van deze vleugels is een vaste vleugel, voorzien van een driepuntsluiting. De andere vleugel heeft een slot en een deurkruk. De garagedeur wordt gemonteerd in een kozijn met rubbers rondom. 

Novoferm garagedeur

Easyport, geïsoleerde kanteldeur

De Easyport (kanteldeur) is een geïsoleerde garagedeur die kantelt als u hem opent. De deur draait van onder naar buiten en hangt in geopende stand onder het plafond. De loopdeur is voorzien van een driepuntsluiting, een slot en een deurkruk. Voor het openen van dit type garagedeur dient u de oprit voor de garagedeur vrij te houden. 

Novoferm garagedeur

Kanteldeur

De kanteldeur is een garagedeur die kantelt als u hem opent. De deur draait van onder naar buiten en hangt in geopende stand onder het plafond. De loopdeur is voorzien van een driepuntsluiting, een slot en een deurkruk. Voor het openen van dit type garagedeur dient u de oprit voor de garagedeur vrij te houden. 

Novoferm garagedeur Ravenstein

Garageroldeur (geisoleerd)


 

Novorol

De Novorol is een ideale oplossing in situties waarbij horizontale looprails niet wenselijk zijn of niet gemonteerd kunnen worden in verband met beperkte inbouwdiepte. Het plafond blijft hierbij vrij van obstakels. Met aandrijving, valbeveiliging en noodslinger voor eventueel handmatig gebruik.

Bedien uw hek of poort vanuit uw veilige auto

BASK Garagedeuren Ravenstein

Novoswing aandrijving

Speciaal voor vleugelpoorten (openslaande poorten) is er de Novoswing poortaandrijving. Deze aandrijving is geschikt voor poorten van maximaal 360 cm breedte, ofwel 180 cm per vleugel. De motoren zijn op afstand aanstuurbaar en – omdat ze fluisterstil hun werk doen – bij uitstek geschikt voor de oprijlaan van uw huis.

BASK Garagedeuren Ravenstein

Novoport aandrijving

Gaat u voor een luxe garagedeur die u met één druk op de knop geruisloos opent? Schaf dan een Novoport aandrijfsysteem voor sectionaaldeuren aan. Deze aandrijving bestaat uit twee delen: de regelunit en de motor. De regelunit met bedienknop komt op een zijmuur bij een stopcontact te hangen. De motor wordt bediend met een spiraalkabel die is gemonteerd op de rails bij de deur. Deze kabel is verbonden door een trekstang. Met het Novoport aandrijvingssysteem kunt u de deur met een handzender ook van buiten openen. Is de stroom uitgevallen? Ook dan is de deur nog te openen met een noodontkoppeling. 

BASK Garagedeuren Ravenstein

Novomatic aandrijving

Aandrijvingen van Novomatic worden gebruikt voor kanteldeuren, sectionaaldeuren, openslaande deuren en zijwaartse deuren. Dit type aandrijving werkt met looprails waarin een ketting of riem is geplaatst. De deur wordt voortbewogen door een motor met lamp. De motor trekt de deur open of dicht. Ook deze aandrijving heeft een noodontkoppeling om de deur toch te kunnen openen bij eventuele stroomuitval.