Garagedeuren en openslaande deuren in regio Nijmegen

Ga voor 'n Novoferm-deur bij BASK Garagedeuren

Waar gebruikt u uw garage voor? Is dat bijvoorbeeld als opbergruimte, als klusruimte of voor de berging van uw auto? Voor iedere garage hebben wij een passende deur. Zo heeft u onder meer de keuze uit diverse sectionaaldeuren, kanteldeuren, openslaande garagedeuren en de Aluport. Op deze pagina leest u meer over de verschillende soorten garagedeuren, al dan niet met loopdeur. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren door BASK Garagedeuren. 

Contact

Garagedeuren

Sectionaaldeur/roldeur

Een sectionaaldeur is heel veilig en neemt weinig ruimte in. Dit type garagedeur bestaat uit losse secties (panelen) die door scharnieren met elkaar verbonden zijn. De deur rolt via de rails in de kozijnen omhoog en langs het plafond de garage in. Doordat de deur naar boven rolt en niet naar binnen of buiten opengaat zoals een standaard deur, wordt er met deze deur veel ruimte bespaard. De sectionaaldeur is zeer eenvoudig te openen. Hij heeft geen delen die uitsteken, waardoor u de volledige garageopening kunt gebruiken.

BEKIJK DE BROCHURE
  • Mooie sectionaaldeur
  • Luxe roldeur

Zijwaartse sectionaaldeur

De zijwaartse sectionaaldeur is een schuifdeur en beslaat een zijwand in de garage. De deur hangt aan rails die gemonteerd zijn boven de deur. Van onderen loopt de deur ook in een rails. U schuift de deur – naar links of naar rechts – met een bocht langs de zijmuur naar achteren. De zijwaartse sectionaaldeur is voorzien van een geïntegreerde loopdeur, zodat de schuifdeur niet altijd bediend hoef te worden. 

Bekijk de brochure

DuoPort / Openslaande deuren

De Duoport is een geïsoleerde dubbele garagedeur met naar buiten- of naar binnendraaiende openslaande deuren. De deur heeft doorgaans twee vleugels van gelijke breedte. Bij deze deur zijn diverse uitbreidingen/opties mogelijk, denk hierbij aan o.a. een driepuntssluiting, PKVW, gasdrukveer, stormketting, deurvastzetter, lichtvensters etc. De Duoport wordt gemonteerd in een kozijn met rubbers rondom.

Bekijk de brochure
  • DuoPort garagedeur
  • Garagedeur DuoPort
  • Garagedeur openslaande deuren
  • Mooie DuoPort garage

Easyport, geïsoleerde kanteldeur

De Easyport (kanteldeur) is een geïsoleerde garagedeur die kantelt als u hem opent. De deur draait van onder naar buiten en hangt in geopende stand onder het plafond. Deze is leverbaar zowel met als zonder loopdeur. Bij een uitvoering met loopdeur, is deze voorzien van een driepuntsluiting, een slot en een deurkruk. Voor het openen van dit type garagedeur dient u de oprit voor de garagedeur vrij te houden. 

Bekijk de brochure
  • Kanteldeur garage

Kanteldeur

De traditionele kanteldeuren (niet geïsoleerd) van Novoferm zijn leverbaar met en zonder loopdeur. Type Rees (zie foto) is de meest toegepaste variant, maar er zijn ook andere varianten verkrijgbaar.

Standaard worden de kanteldeuren geleverd in RAL-9016 (verkeerswit) en kunnen ze tegen meerprijs in elke gewenste RAL-kleur gespoten worden.

Tevens is het mogelijk om een kanteldeurframe te leveren, waarop -in eigen beheer- een bekleding naar keuze gemonteerd kan worden (een en ander is afhankelijk van het materiaal/gewicht).

Bekijk de brochure

Aluport

De Aluport D is als basis uitvoering voorzien van een geïsoleerde borstwering van 90 cm hoog, daarboven is het element voorzien van HR++ glas over de volle breedte. De Aluport R is voorzien van een naar binnen draaiend draai/kiepraam, welke aan de linker- of rechterzijde van het element te positioneren is. De Aluport L is voorzien van een naar buiten draaiende loopdeur. Deze is ook links of rechts te positioneren. Tevens is de Aluport leverbaar in vrijwel iedere RAL-kleur.

Bekijk de brochure

Bedien uw hek of poort veilig vanuit uw auto

Novoport-aandrijving

Gaat u voor een luxe garagedeur die u met één druk op de knop geruisloos opent? Schaf dan een Novoport-aandrijfsysteem voor sectionaaldeuren aan. Deze aandrijving bestaat uit twee delen: de regelunit en de motor. De regelunit met bedienknop komt op een zijmuur bij een stopcontact te hangen. De motor wordt bediend met een spiraalkabel die is gemonteerd op de rails bij de deur. Deze kabel is verbonden door een trekstang. Met het Novoport-aandrijvingssysteem kunt u de deur met een handzender ook van buiten openen. Is de stroom uitgevallen? Ook dan is de deur nog te openen met een noodontkoppeling. 

Novomatic-aandrijving

Aandrijvingen van Novomatic worden gebruikt voor kanteldeuren, sectionaaldeuren, openslaande deuren en zijwaartse deuren. Dit type aandrijving werkt met looprails waarin een ketting of riem is geplaatst. De deur wordt voortbewogen door een motor met lamp. De motor trekt de deur open of dicht. Ook deze aandrijving heeft een noodontkoppeling om de deur toch te kunnen openen bij eventuele stroomuitval. 

  • Geavanceerde Novomatic-aandrijving
  • Efficiënte Novomatic-aandrijving
  • Optimale Novomatic-aandrijving

Meer weten over de garagedeuren en openslaande deuren van
BASK Garagedeuren uit Nederasselt? Bel: 024 - 711 10 12.

Neem contact op